Teksten die spreken

Tekstbureau SchrijfWijzer schrijft teksten die spreken. Teksten die aansluiten bij uw doelgroep. Standaarden en clichés: die komen er niet in. Natúúrlijk staat de klant centraal en welk bedrijf vindt service niet belangrijk? Dat hoeven we niet meer te vertellen. Dat schept ruimte voor de échte boodschap.

Actieve teksten
Tekstbureau SchrijfWijzer houdt van actief taalgebruik. We geloven namelijk dat een levende tekst tot actie oproept. Omgekeerd zorgen passieve bewoordingen voor gelatenheid.

Kort en krachtig

Tekstbureau SchrijfWijzer schrijft kort, actief, duidelijk en krachtig. Een relatie een mapje overhandigen vol informatie, promotiemateriaal en folders: het ziet er chic uit. ‘Zo’, denkt u. ‘Die weet nu álles van ons.’ Maar heeft het zin? Zeg eens eerlijk: heeft u, voordat u die nieuwe tv kocht, eerst alle boekjes gelezen? Dat dachten we al.
SchrijfWijzer beperkt zich tot de kern van een boodschap. Is de ontvanger geïnteresseerd? Dan zorgen we dat hij u weet te bereiken voor meer informatie. Moeilijk doen kan altijd nog.